Abonnementen

Wat kost een abonnement?

De Krant Werkgeluk biedt diverse abonnementen aan.

Je kunt éénmalig een proefpakket bestellen. De basisprijs van een proefpakket met één krant is 4,50. Bestel je meer kranten, dan daalt de prijs per krant snel. Kijk in onze webshop [LINK] voor de prijzen.

 

Verzendkosten

Bij abonnementen en proefpakketten zijn de verzendkosten inbegrepen, de kranten worden allemaal naar één adres gestuurd. Wil je kranten naar verschillende adressen laten sturen? Mail ons [link: abonnementen@krantwerkgeluk.nl], dan maken we een offerte op maat.

 

Gratis download

Het 0-nummer is gratis te downloaden. Je kunt ook een papieren versie bestellen. Daarvoor vragen we alleen een bijdrage in de verzend- en verpakkingskosten. Geef aan of je 1 of 5 kranten wilt ontvangen. Wil je een afwijkend aantal bestellen? Mail ons [link: abonnementen@krantwerkgeluk.nl], dan overleggen we over de mogelijkheden!

 

Speciale verzoeken

Voor speciale verzoeken kunt u een e-mail sturen naar abonnementen@krantwerkgeluk.nl.

 

Edities 2020 en 2021

In 2020 komt nog één Krant Werkgeluk uit in december. In 2021 verschijnt de krant vier keer, in maart, juni, september en december.

 

Jaarabonnement? Eerste nummer gratis

Bij het afsluiten van een jaarabonnement ontvang je de eerste editie (december 2020) gratis, in de oplage van het bestelde abonnement (mits betaald voor eind oktober 2020).