Over ons

Een krant die inspireert

De krant Werkgeluk is opgericht door de zussen Muriel van Dijk (1970) en Chantal Van Cappelleveen (1972). Muriel is yoga-docent, Chantal is interim organisatieadviseur in het publiek domein. 

Muriel en Chantal  ontdekten dat veel mensen worstelen met de balans tussen werk en privé en maar weinig  geluk en plezier ervaren op het werk. Zelf sturing geven aan werkgeluk vinden de meeste mensen lastig.  Ze besloten een krant op te maken die speciaal gericht is op de positieve ontwikkeling van medewerkers. Een papieren krant, die je vast kunt houden, lezen op je werk, thuis op de bank en elke keer terugpakt om nog een keer te bladeren. Op deze manier willen ze mensen inspireren, stimuleren en op een toegankelijke, vrolijke manier ondersteunen om meer persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. 

Lees het interview met oprichter Chantal van Cappelleveen uit het 0-nummer van de krant.

Happiness is not something ready made.
It comes from your own actions.

– Dalai Lama

 

 

Werkgeluk in de maak

Word supporter WERKGELUK

De krant Werkgeluk is een onafhankelijke krant die bijdraagt aan positieve ontwikkeling van medewerkers. Steun je onze missie? En draag je ons een warm hart toe? Wordt dan Supporter. Dit kan per editie of voor een heel jaar. Elke supporter komt met logo en bedrijfsgegevens in de krant en op de website.  Klik hier om supporter te worden:

Wat leuk dat je het 0 nummer wilt downloaden!

Zie je na het invullen van je gegevens geen linkje hieronder met de download met de naam Werkgeluk-0-nummer2020?
Mail ons dan even op Info@krantwerkgeluk.nl