Medewerkers zijn GOUD waard!

Medewerkers zijn het kapitaal van onze organisaties. Organisaties die de focus leggen op het welbevinden van haar medewerkers, zijn succesvoller. De Krant Werkgeluk is speciaal ontwikkeld voor medewerkers van bedrijven die werkgeluk van hun medewerkers belangrijk vinden. Daar hoort u toch ook bij?

Aandacht voor werkgeluk is inmiddels een bewezen strategie. Medewerkers zijn productiever, ervaren meer plezier, er is minder ziekteverzuim en minder verloop van personeel. De Krant Werkgeluk ondersteunt organisaties door de ontwikkeling van de medewerker te prikkelen. Dat doen we op een laagdrempelige en toegankelijke manier. We inspireren, informeren, motiveren en geven inzicht over werkgeluk, en alles wat daarmee samenhangt. 

Geef een abonnement cadeau!

Laat zien dat er aandacht is voor werkgeluk, door medewerkers een abonnement op de Krant Werkgeluk te schenken. Deze voucher is het ideale cadeau om medewerkers te bedanken, een hart onder de riem te steken, als kerstcadeau, als felicitatie of ter ondersteuning van een ontwikkeltraject. De medewerker heeft er een jaar lang leesplezier van.

Elk kwartaal, plus eentje gratis

De medewerker verzilvert zelf de voucher via onze website. Elk kwartaal ligt de krant thuis op de deurmat. Bij de voucher ontvangt elke medewerker het nulnummer van de Krant Werkgeluk gratis. Graag maken wij een offerte op maat! Bestellingen? Vragen? Stuur een e-mail naar: info@krantwerkgeluk.nl.