WERKGELUKLAB

Alles voor een gelukkige werkdag

De Krant Werkgeluk draagt bij aan inspiratie, informatie, ontwikkeling en welzijn van de medewerker(s). Maar daarmee zijn we er niet. We krijgen steeds vaker de vraag om organisaties te adviseren en ondersteunen om dit thema vorm te geven in de organisatie. En daar zijn we blij mee. Want Werkgeluk is te beïnvloeden, door mensen zelf én door de organisatie.

Fifty/fifty verantwoordelijkheid nemen om werkgeluk te vergroten is ons credo. En het kan! Het bewijs is hier overtuigend geleverd.

De Krant Werkgeluk werkt samen met Werkgeluklab. Werkgeluklab adviseert organisaties hoe medewerkers gelukkiger, gezonder en productiever op de werkvloer kunnen zijn. Kies uit verschillende diensten die het beste bij jouw organisatie passen, of kies voor maatwerkadvies. Implementeer werkgeluk samen met Werkgeluklab door o.a.:

  • Interim & Organisatieadvies
  • Projectmanagement
  • Trainingen
  • Workshops
  • Coaching

Bekijk de website van Werkgeluklab en/of neem contact op met info@werkgeluklab.nl voor vragen of meer informatie!

“Iedere medewerker en elke organisatie kan werkgelukkiger worden. Talenten ontwikkelen, met plezier zinvolle doelen behalen en verbondenheid met collega’s ervaren, zijn ingrediënten die zorgen voor succesvolle mensen en organisaties.”

 

Eva van der Last / Oprichter en ambassadeur Werkgeluklab 

Wat leuk dat je het 0 nummer wilt downloaden!

Zie je na het invullen van je gegevens geen linkje hieronder met de download met de naam Werkgeluk-0-nummer2020?
Mail ons dan even op Info@krantwerkgeluk.nl